HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Institute of Low Temperature Science >
低温科学 = Low Temperature Science >
第16輯 >

血液の低温保存に関する研究 : 特に血漿蛋白質の変化が赤血球に及ぼす影響について

Files in This Item:
16_p139-150.pdf1.45 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/17615

Title: 血液の低温保存に関する研究 : 特に血漿蛋白質の変化が赤血球に及ぼす影響について
Other Titles: Studies on the Cold Preservation of Blood. : Especially on the Effects of Stored Plasma Protein upon the Red Cell.
Authors: 佐々木, 芳郎1 Browse this author
Authors(alt): SASAKI, Yoshiro1
Issue Date: 5-Dec-1958
Publisher: 北海道大学低温科学研究所
Journal Title: 低温科學. 生物篇
Journal Title(alt): Low temperature science. Ser. B, Biological science
Volume: 16
Start Page: 139
End Page: 150
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/17615
Appears in Collections:低温科学 = Low Temperature Science > 第16輯

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University