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北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第6卷 第4号 : [12]

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資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinKOBAYASHI, Shinjiro; YUKI, Ryogo; HIRATA, HachiroA PRELIMINARY TEST FOR RECORDING THE FEEDING ACTIVITY IN FISH-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletinKOBAYASHI, Kiyu; UENO, TatsujiFISHES FROM THE NORTHERN PACIFIC AND FROM BRISTOL BAY-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin久保, 達郎脊椎骨数に見られる知内川のサケ魚群の特異性Peculiarity of Population of Chum Salmon in the Shiriuchi River in respect to the Vertebral Count北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletinOHMI, HikoeiCONTRIBUTIONS TO THE KNOWLEDGE OF GRACILARIACEAE FROM JAPAN:Ⅱ. On a new species of the genus Gracilariopsis, with some considerations on its ecology-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletinMOTODA, Sigeru; FUJII, TakejiREPORT FROM THE “OSHORO MARU” ON OCEANOGRAPHIC AND BIOLOGICAL INVESTIGATIONS IN THE BERING SEA AND NORTHERN NORTH PACIFIC IN THE SUMMER OF 1955:Ⅰ. Programme of Investigations and Records of Eye Observations of Sea-Birds and Marine Mammals-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin西沢, 敏; 安楽, 正照濾水計によるプランクトンネット濾水量の測定についてA Note on Measuring of the Volume of Water Filtered by Plankton Net by Means of a Flow Meter北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin木村, 喬久サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第2報 尿素分解細菌の分離及び其のUrease ActivityについてStudies in the Bacteriological Chemistry of Shark Muscle Spoilage:Ⅱ. On the isolation of urea splitting bacteria and their urease activity北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第1報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (1)冷凍魚を原料とした罐詰の異臭成分についてStudies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅰ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (1) Chemical components of the odor of canned salmon made from frozen fish北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第2報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (2)冷蔵室内の臭気についてStudies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅱ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (2) On the particular odor in the refrigerated warehouse北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第3報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (3)サケ冷凍貯蔵中の油脂の変化Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅲ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (3) On the oxidative rancidity of salmon fats during cold storage北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第4報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (4)サケ冷凍貯蔵中の窒素量の変化Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅳ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (4) Changes in the various types of nitrogen in salmon meat during cold storage北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
bulletin谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第5報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (5)サケ冷凍貯蔵中の揮発性物質の消長Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅴ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (5) Changes in the volatile compounds in salmon meat during cold storage北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1956年 2月
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