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第6卷 第4号 >

サケ罐詰の製造に関する研究:第3報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (3)サケ冷凍貯蔵中の油脂の変化

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22941

Title: サケ罐詰の製造に関する研究:第3報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (3)サケ冷凍貯蔵中の油脂の変化
Other Titles: Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅲ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (3) On the oxidative rancidity of salmon fats during cold storage
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元廣, 輝重2 Browse this author
庄司, 滋夫3 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
MOTOHIRO, Terushige2
SHOJI, Shigeo3
Issue Date: Feb-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 6
Issue: 4
Start Page: 325
End Page: 330
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22941
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