HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第9卷 第1号 : [12]

検索結果表示: 1 - 12 / 12
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinNOMOTO, YoshihideECOLOGICAL ANALYSIS OF THE CATCH IN A SET-NET FISHING GROUND NEAR HAKODATE, HOKKAIDO-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletinTANAKA, YoshiakiFEEDING AND DIGESTIVE PROCESSES OF STICHOPUS JAPONICUS-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletinTANAKA, YoshiakiSEASONAL CHANGES OCCURRING IN THE GONAD OF STICHOPUS JAPONICUS-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin稲葉, 恭人舵に作用する外力についてOn the Forces Acting on the Rudder北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletinYAMAGUTI, SeitiMODEL EXPERIMENT ON THE TIDAL AND OCEAN CURRENTS THROUGH THE STRAIT OF TSUGARU-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin齋藤, 昭二; 藤井, 武治コーナーリフレクターの監視を妨げる海面反射の範囲測定についてOn Measured Appearing Distances of the Sea Clutter Echoes that interfere with Radar Watching by Means of Corner Reflectors北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin五十嵐, 脩蔵浮子の浮力減少について(Ⅰ)On the Decrease of Buoyant Force of the Float (1)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin小林, 喜一郎; 井上, 直一中層トロールに関する研究:Ⅴ 実物網による海上実験についてAn Experiment on a Mid-Water Trawl:Ⅴ. Experiments on full sized mid-water trawl gear at sea北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletinFUKUDA, MasaakiDESIGN OF AN IMPROVED TURBIDITY METER-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin谷川, 英一; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:第16報 スルメ製造に関する研究(其の八) スルメ製造中に生成されるアミン類についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅥ. On the manufacture of dried squid meat (8) Amines produced in dried squid meat北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin五十嵐, 久尚; 細谷, 勇治紅藻の色素蛋白質に関する研究:第2報 フィコエリスリン及びフィコシアニンの塩酸による可視部吸収スペクトルの影響Studies on Chromoproteins of Red Algae:Ⅱ. On the effects of hydrochloric acid upon the absorption spectra of phycoerythrin and phycocyanin北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
bulletin五十嵐, 久尚; 細谷, 勇治紅藻の色素蛋白質に関する研究:第3報 フィコエリスリンとフィコシアニンの紫外線及びペプシンによる可視部吸収スペクトルの影響Studies on Chromoproteins of Red Algae:Ⅲ. On the effects of ultraviolet rays and pepsin upon the absorption spectra of phycoerythrin and phycocyanin北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年 5月
検索結果表示: 1 - 12 / 12

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学