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第9卷 第1号 >

イカ完全利用に関する研究:第16報 スルメ製造に関する研究(其の八) スルメ製造中に生成されるアミン類について

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9(1)_P73-80.pdf495.76 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23030

Title: イカ完全利用に関する研究:第16報 スルメ製造に関する研究(其の八) スルメ製造中に生成されるアミン類について
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅥ. On the manufacture of dried squid meat (8) Amines produced in dried squid meat
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
MOTOHIRO, Terushige2
Issue Date: May-1958
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 1
Start Page: 73
End Page: 80
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23030
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