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北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第33巻 第1号 : [6]

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資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinOHTA, Hiromi; TERANISHI, TetsuoUltrastructure and Histochemistry of Granulosa and Micropylar Cells in the Ovary of the Loach, Misgurnus anguillicaudatus (Cantor)ドジョウ卵巣の顆粒膜細胞と卵門細胞の微細構造ならびに酵素組織化学的観察北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
bulletin酒井, 光夫; 後藤, 晃北海道の淡水魚に関する研究-Ⅰ.:ビリンゴChaenogobius castanea (O'SHAUGHNESSY)の産卵習性,生長及び分布Studies on the Freshwater Fish in Hokkaido, Japan-Ⅰ.:Breeding Habits, Growth and Distribution of a Goby, Chaenogobius castanea (O'SHAUGHNESSY).北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
bulletin田中, 伊織夏季亜寒帯外洋域の表層における水平発散の直接測定Direct Measurements of Horizontal Divergence in the Surface Layer of the Subarctic Open Sea in Summer北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
bulletinCABLING, Federico Jr.; TAKAMA, Kōzō; ZAMA, KōichiLipids of Milkfish (Chanos chanos, Forskall)Milkfish (Chanos, chanos, Forskall)の脂質北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
bulletin元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
bulletinIGARASHI, Kohji; MATSUNAGA, Katsuhiko; KOIKE, Kimihiro; TOYA, Kenji; FUKASE, SigeruDetermination of Organically-bound Iron in Fresh and Coastal Sea Waters淡水,沿岸海水中の有機錯体鉄の定量北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1982年 3月
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