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水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23784

Title: 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性
Other Titles: Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
杉浦, 訓2 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
SUGIURA, Satoshi2
Issue Date: Mar-1982
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 33
Issue: 1
Start Page: 42
End Page: 50
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23784
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