HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第34巻 第3号 : [9]

検索結果表示: 1 - 9 / 9
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinITO, Fuminari; TAKAHASHI, HiroyaUltrastructural Detection of Secretory Function of the Pineal Organ of the Ice Goby, Leucopsarion petersiシロウオ,Leucopsarion petersi,松果体の分泌機能の微細構造的特徴北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletinFUKAYAMA, Shoichi; TAKAHASHI, HiroyaLight- and Electron-Microscopic Studies on Changes of the Coelomic Epithelium of the Japanese Brook Lamprey, Lampetra reissneri, during the Spawning Periodスナヤツメ,Lampetra reissneri,の体腔上皮の産卵期における変化に関する光顕および電顕的研究北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletin石野, 健吾; 後藤, 晃; 濱田, 啓吉北海道の淡水魚に関する研究-Ⅲ.:ウキゴリ3型の分布Studies on the Freshwater Fish in Hokkaido, Japan-Ⅲ.:Distribution of Three Types of a Goby, Chaenogobius annularis北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletinFUKUOKA, Jiro; AKIBA, Yoshio; MIYAKE, Hideo; TAKEDA, HitoshiThe Characteristics of the Oceanographical Structure near the Kuroshio Extension-Compared with that of the Gulf Stream Extension-黒潮続流域の海洋構造の特性:湾流続流域と比較して北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletin佐野, 典達; 谷野, 保夫科学魚探によるサンマ資源現存量の推定についてStudy for Estimating the Existent Amount of Saury Resources by Means of Scientific Echo Sounder Techniques北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletin烏野, 慶一不均一潮流中での船体操縦に関するシミュレータ実験Simulator Studies of Ship Maneuvering Motions in Non-uniform Tidal Stream北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletinHAYASHI, KenjiComponent Glyceryl Ethers in Liver Lipids of Spiny Dogfish and Japanese Cat Sharkアブラツノザメおよびトラザメ肝臓脂質のグリセリルエーテル組成北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletin浅川, 学; 高木, 光造麻痺性貝毒に対するpH,加熱の影響:毒化ホタテガイのボイル加工,缶詰加工に関連してThe Effects of pH and Heating on PSP, Relating to Boiling or Canning Process of Toxic Scallops北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
bulletin乗木, 新一郎配位不飽和錯体の溶媒抽出における第4級アンモニウム塩の付加作用Adductive Effect of a Quaternary Ammonium Base on Solvent Extraction of Coordination-Unsaturated Chelates北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1983年 8月
検索結果表示: 1 - 9 / 9

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学