HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第37巻 第2号 : [8]

検索結果表示: 1 - 8 / 8
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinKATSURA, Kazuhiko; HAMADA, KeikichiAppearance and disappearance of chloride cells throughout the embryonic and postembryonic development of the goby, Chaenogobius urotaeniaウキゴリの胚発生及び後胚発生に伴う塩類細胞の消長北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletin原, 彰彦; 竹村, 明洋; 松原, 孝博; 高野, 和則エゾメバル雌特異血清蛋白の免疫学的検索Immunochemical Identification of Female-specific Serum Proteins in a Viviparous Fish, the White-edged Rockfish (Sebastes taczanowskii), during Vitellogenesis and Pregnancy, and after Estrogen Treatment北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletinSUZUKI, Tsuneyoshi; YAMAMOTO, Shoichi; ISHII, Kiyohiko; MATSUMOTO, Walter M.On the Flying Squid Stenotuthis oualaniensis (Lesson) In Hawaiian Watersハワイ水域のトビイカについて北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletin米田, 義昭; 簗田, 満; 塩本, 明弘秋季噴火湾における粒状有機炭素および窒素のフラックスについてFluxes of Particulate Organic Carbon and Nitrogen in Funka Bay in Autumn北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletin簗田, 満; 米田, 義昭秋季噴火湾における粒状タンパク質アミノ酸のフラックスについてFluxes of Particulate Protein Amino Acids in Funka Bay in Autumn北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletinTAKAHASHI, KoretarōDifferences in Relative Retention Value of Triglyceride α,β Isomers on Reverse Phase High Performance Liquid Chromatography逆相高速液体クロマトグラフィーにおけるトリグリセリドα,β位置異性体の保持値の差について北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletinAndo, Seiichi; Hatano, MutsuoDeterioration of Chum Salmon Oncorhynchus keta Muscle during Spawning Migration:ⅩⅣ. Carotenoids in the serum lipoproteins of chum salmon associated with migration産卵回帰シロサケ血清リポタンパク質中のカロテノイド北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
bulletin橋本, 昭彦; 加藤, 登カマボコの足とその品質管理-Ⅳ.:らい潰条件の検討Quality Control of Gel-forming Ability in the Manufacturing of “Kamaboko”-Ⅳ:Changes in gel-forming ability during the grinding process北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1986年 5月
検索結果表示: 1 - 8 / 8

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学