HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第二卷 第一號 >

貯藏性水産食品製造に關する研究:第7報 液體燻製中のフオルムアルデヒドの魚體内への滲透量と、その操作による防腐性に就いて

Files in This Item:
2(1)_P51-54.pdf242.19 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22699

Title: 貯藏性水産食品製造に關する研究:第7報 液體燻製中のフオルムアルデヒドの魚體内への滲透量と、その操作による防腐性に就いて
Other Titles: STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅶ. THE AMOUNT OF FORMALDEHYDE PERMEATING INTO THE FISH MUSCLE BY LIQUID SMOKING AND THE PRESERVATIVE EFFECTS
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
今井, 五郎3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Imai, Goro3
Issue Date: Jul-1951
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 2
Issue: 1
Start Page: 51
End Page: 54
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22699
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第二卷 第一號

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University