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STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅰ. COMPARISON OF CHEMICAL COMPONENTS OF MEAT OF MACKEREL CAUGHT RESPECTIVELY IN THE JAPAN SEA AND IN THE PACIFIC OCEAN OFF THE HOKKAIDO COAST.

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タイトル: STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅰ. COMPARISON OF CHEMICAL COMPONENTS OF MEAT OF MACKEREL CAUGHT RESPECTIVELY IN THE JAPAN SEA AND IN THE PACIFIC OCEAN OFF THE HOKKAIDO COAST.
著者: Tanikawa, Eiichi 著作を一覧する
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発行日: 1952年 5月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 3
号: 1
開始ページ: 1
終了ページ: 6
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22728
出現コレクション:第三卷 第一號

 

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