HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第三卷 第一號 : [16]

検索結果表示: 1 - 16 / 16
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinTanikawa, Eiichi; Akiba, Minoru; Motohiro, TerushigeSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅰ. COMPARISON OF CHEMICAL COMPONENTS OF MEAT OF MACKEREL CAUGHT RESPECTIVELY IN THE JAPAN SEA AND IN THE PACIFIC OCEAN OFF THE HOKKAIDO COAST.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletinTanikawa, Eiichi; Akiba, Susumu; Inoue, Yasunosuke; Akiba, Minoru; Motohiro, TerushigeSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅱ. RELATION BETWEEN THE FRESHNESS OF MACKEREL MEAT AND THE QUALITY OF THE CANNED PRODUCT.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletinTanikawa, Eiichi; Inoue, Yasunosuke; Akiba, Susumu; Akiba, Minoru; Motohiro, TerushigeSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅲ. RELATIONS BETWEEN QUALITY OF CANNED MACKEREL AND THE LEAVING TIME BEFORE RETORTING (STERILIZATION) AFTER THE CANS HAVE BEEN SEAMED.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletinTANIKAWA, Eiichi; INOUE, Yasunosuke; NUMAKURA, TadahiroSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅳ. STUDIES ON DEFORMATION OF SHAPE OF THE CONTENT IN THE CANNED MACKEREL.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletinTanikawa, Eiichi; Inoue, Yasunosuke; Akiba, Minoru; Numakura, TadahiroSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅴ. STUDIES ON THE FORMATION OF CURD IN CANNED MACKEREL.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletinTANIKAWA, Eiichi; INOUE, YasunosukeSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅵ. STUDIES ON THE CAUSE OF THE SPRINGER OF CANNED MACKEREL.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin安樂, 正照北海道南東及び本州東方海區の浮游橈脚類(1948年11月.夕汐丸採集)PLANKTON COPEPODS COLLECTED BY R. S. “YUSHIWO-MARU” IN PACIFIC WATERS TO THE EAST OF NORTHERN JAPAN DURING HER CRUISE IN NOVEMBER 1948.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin村田, 喜一; 大石, 圭一魚肉研究法の基礎的檢討:1.魚體の各部分比に就いてFUNDAMENTAL EXAMINATION FOR STUDIES ON FISH MEAT.:PART Ⅰ. ON THE GRAVIMETRIC CONSTITUTION OF FISH BODY北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin鈴木, 昇海藻成分の分析方法に關する研究:第1報 沃素の定量法に就て,第2報 加里の定量法に就て,第3報 マンニットの定量法に就てSTUDIES ON THE METHODS FOR ANALYZING THE CHEMICAL COMPONENTS OF SEAWEEDS.:PART Ⅰ. ON THE DETERMINATION OF IODINE. PART Ⅱ. ON THE DETERMINATION OF POTASSIUM. PART Ⅲ. ON THE DETERMINATION OF MANNIT.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin鈴木, 昇褐藻類の成分に關する研究STUDIES ON COMPONENTS OF BROWN ALGAE北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin井上, 安之助; 谷川, 英一イカ完全利用に關する研究:第4報 “イカ”巴煮罐詰製造に關する研究STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅳ. A MANUFACTURE OF SEASONED CANNED SQUID MEAT CALLED “Tomoeni”.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin谷川, 英一; 須能, 正美イカ完全利用に關する研究:第5報 スルメイカ肉の榮養價とその各種處理による消化率の差異STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅴ. NUTRITIVE AND DIGESTIBILITY OF SQUID MEAT.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin谷川, 英一; 秋場, 稔イカ完全利用に關する研究:第6報 スルメ製造に關する研究(其の一)朝燒スルメの原因並びにその防止法(1)STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅵ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “Surume” (DRIED SQUID) (1). THE CAUSE AND THE METHOD OF PREVENTION OF SO CALLED “MORNING-BURN” OF “Surume” (DRIED SQUID).北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin井上, 安之助; 谷川, 英一カニ罐詰の細菌學的研究:第1報 二、三のカニ罐詰の膨張についてBACTERIOLOGICAL STUDIES ON CANNED CRAB.:Ⅰ. BACTERIOLOGICAL STUDIES ON THE SWELLING OF CANNED CRAB.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin小林, 喜一郎; 出口, 豊吉ビーム式中層稚魚トロールの一實驗AN EXPERIMENT OF A BEAM-TYPE TRAWL NET FOR FISH LARVAE AT THE VARIOUS DEPTHS OF SEA WATER.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
bulletin川崎, 毅一; 西山, 作藏; 中村, 秀男漁網染料の効力(第3報)ON THE EFFICACY OF NET PRESERVATIVES (3)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1952年 5月
検索結果表示: 1 - 16 / 16

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学