HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第三卷 第一號 >

STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅴ. STUDIES ON THE FORMATION OF CURD IN CANNED MACKEREL.

フルテキスト
3(1)_P23-30.pdf473.02 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/22732

タイトル: STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED MACKEREL.:PART Ⅴ. STUDIES ON THE FORMATION OF CURD IN CANNED MACKEREL.
著者: Tanikawa, Eiichi 著作を一覧する
Inoue, Yasunosuke 著作を一覧する
Akiba, Minoru 著作を一覧する
Numakura, Tadahiro 著作を一覧する
発行日: 1952年 5月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 3
号: 1
開始ページ: 23
終了ページ: 30
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22732
出現コレクション:第三卷 第一號

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学