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イカ完全利用に關する研究:第4報 “イカ”巴煮罐詰製造に關する研究

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22738

Title: イカ完全利用に關する研究:第4報 “イカ”巴煮罐詰製造に關する研究
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅳ. A MANUFACTURE OF SEASONED CANNED SQUID MEAT CALLED “Tomoeni”.
Authors: 井上, 安之助1 Browse this author
谷川, 英一2 Browse this author
Authors(alt): INOUE, Yasunosuke1
TANIKAWA, Eiichi2
Issue Date: May-1952
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 3
Issue: 1
Start Page: 73
End Page: 74
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22738
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