HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第三卷 第一號 >

イカ完全利用に關する研究:第5報 スルメイカ肉の榮養價とその各種處理による消化率の差異

Files in This Item:
3(1)_P75-80.pdf347.9 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22739

Title: イカ完全利用に關する研究:第5報 スルメイカ肉の榮養價とその各種處理による消化率の差異
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅴ. NUTRITIVE AND DIGESTIBILITY OF SQUID MEAT.
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
須能, 正美2 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
SUNO, Masami2
Issue Date: May-1952
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 3
Issue: 1
Start Page: 75
End Page: 80
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22739
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第三卷 第一號

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University