HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第三卷 第一號 >

イカ完全利用に關する研究:第6報 スルメ製造に關する研究(其の一)朝燒スルメの原因並びにその防止法(1)

Files in This Item:
3(1)_P81-94.pdf6.14 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22740

Title: イカ完全利用に關する研究:第6報 スルメ製造に關する研究(其の一)朝燒スルメの原因並びにその防止法(1)
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus).:Ⅵ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “Surume” (DRIED SQUID) (1). THE CAUSE AND THE METHOD OF PREVENTION OF SO CALLED “MORNING-BURN” OF “Surume” (DRIED SQUID).
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Issue Date: May-1952
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 3
Issue: 1
Start Page: 81
End Page: 94
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22740
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第三卷 第一號

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University