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第三卷 第二號 >

軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第1報 イカ、タコ肉の鮮度低下による化學變化と鮮度鑑定試驗について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22748

Title: 軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第1報 イカ、タコ肉の鮮度低下による化學變化と鮮度鑑定試驗について
Other Titles: STUDIES ON FOOD POISONING OF MOLLUSC ESPECIALLY OF SQUID AND OCTOPUS MEAT.:Ⅰ. Chemical Change and Freshness Tests of Squid and Octopus Meat during Deterioration of Freshness.
Authors: 元廣, 輝重1 Browse this author
谷川, 英一2 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
TANIKAWA, Eiichi2
Issue Date: Aug-1952
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 3
Issue: 2
Start Page: 142
End Page: 153
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22748
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