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第四卷 第一号 >

STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED CRAB:PART Ⅰ. ON THE MANUFACTURE OF CANNED CRAB FROM Erimacrus isenbeckii (Brandt):Report 1. THE RELATION BETWEEN THE FRESHNESS OF RAW CRAB MEAT MATERIAL AND THE QUALITY OF THE CANNED PRODUCT:Ⅳ. STUDIES ON THE INFLUENCE

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タイトル: STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CANNED CRAB:PART Ⅰ. ON THE MANUFACTURE OF CANNED CRAB FROM Erimacrus isenbeckii (Brandt):Report 1. THE RELATION BETWEEN THE FRESHNESS OF RAW CRAB MEAT MATERIAL AND THE QUALITY OF THE CANNED PRODUCT:Ⅳ. STUDIES ON THE INFLUENCE
著者: Tanikawa, Eiichi 著作を一覧する
Inoue, Yasunosuke 著作を一覧する
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発行日: 1953年 5月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 4
号: 1
開始ページ: 22
終了ページ: 31
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22784
出現コレクション:第四卷 第一号

 

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