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第四卷 第一号 >

塩辛の細菌学的研究:第5報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の1) Bacillus subtilisの蛋白質分解酵素の二,三の性質について,第6報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の2) Bacillus subtilisの蛋白質分解酵素の賦活性物質について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22797

Title: 塩辛の細菌学的研究:第5報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の1) Bacillus subtilisの蛋白質分解酵素の二,三の性質について,第6報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の2) Bacillus subtilisの蛋白質分解酵素の賦活性物質について
Other Titles: BACTERIOLOGICAL STUDIES OF SHIOKARA OR “SOUSED SQUID”:5. On the Proteolytic Enzymes of Bacteria. (Part Ⅰ) Some Properties of the Proteolytic Enzyme of Bacillus subtilis. 6. On the Proteolytic Enzymes of Bacteria. (Part Ⅱ) On the Activator of the Proteolyt
Authors: 長尾, 清1 Browse this author
Authors(alt): NAGAO, Kiyoshi1
Issue Date: May-1953
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 4
Issue: 1
Start Page: 96
End Page: 107
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22797
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