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貯蔵性水産食品製造に関する研究:第12報 デュポン紙による水産食品の保蔵について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22811

Title: 貯蔵性水産食品製造に関する研究:第12報 デュポン紙による水産食品の保蔵について
Other Titles: STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:ⅩⅡ. Preservation of marine food products in Dupont paper sac
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
工藤, 亮二2 Browse this author
秋場, 進3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Kudo, Ryoji2
Akiba, Susumu3
Issue Date: Aug-1953
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 4
Issue: 2
Start Page: 177
End Page: 184
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22811
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