HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第6卷 第1号 >

STUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅶ. Inorganic Matter in the Meat of Stichopus japonicus

フルテキスト
6(1)_P49-51.pdf141.83 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/22914

タイトル: STUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅶ. Inorganic Matter in the Meat of Stichopus japonicus
著者: TANIKAWA, Eiichi 著作を一覧する
WAKASA, Tetsuro 著作を一覧する
発行日: 1955年 5月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 6
号: 1
開始ページ: 49
終了ページ: 51
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22914
出現コレクション:第6卷 第1号

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学