HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第7卷 第1号 >

塩辛の細菌学的研究:第13報 細菌のL-アミノ酸酸化酵素の特異性について

Files in This Item:
7(1)_P43-48.pdf361.52 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22949

Title: 塩辛の細菌学的研究:第13報 細菌のL-アミノ酸酸化酵素の特異性について
Other Titles: Bacteriological Studies of Shiokara or “Soused Squid”:13. On the special characteristics of L-amino acid oxidizing enzymes in the isolated bacteria
Authors: 長尾, 淸1 Browse this author
Authors(alt): NAGAO, Kiyoshi1
Issue Date: May-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 7
Issue: 1
Start Page: 43
End Page: 48
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22949
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第7卷 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University