HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第7卷 第2号 >

塩辛の細菌学的研究:第14報 細菌のL-アミノ酸酸化酵素系の相互転化について

Files in This Item:
7(2)_P109-112.pdf214.01 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22955

Title: 塩辛の細菌学的研究:第14報 細菌のL-アミノ酸酸化酵素系の相互転化について
Other Titles: Bacteriological Studies of Shiokara or “Soused Squid”:14. On the mutual transformation of L-amino acid oxidizing enzymes in the isolated bacteria
Authors: 長尾, 清1 Browse this author
Authors(alt): NAGAO, Kiyoshi1
Issue Date: Aug-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 7
Issue: 2
Start Page: 109
End Page: 112
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22955
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第7卷 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University