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CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:ⅩⅠ. On the Tasty Ingredients of “ASAKUSANORI”, Porphyra tenera

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タイトル: CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:ⅩⅠ. On the Tasty Ingredients of “ASAKUSANORI”, Porphyra tenera
著者: MURATA, Kiichi 著作を一覧する
TAKAGI, Mitsuzô 著作を一覧する
KURIYAMA, Mitsuo 著作を一覧する
発行日: 1956年 8月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 7
号: 2
開始ページ: 130
終了ページ: 133
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22958
出現コレクション:第7卷 第2号

 

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