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第7卷 第2号 >

イカ完全利用に関する研究:第13報 スルメ製造に関する研究(其の五) 原料イカの鮮度とスルメ製品々質との関係

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22962

Title: イカ完全利用に関する研究:第13報 スルメ製造に関する研究(其の五) 原料イカの鮮度とスルメ製品々質との関係
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅢ. Relation between the freshness of raw squid and the quality of the merchandise of the dried squid
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
富田, 幸二3 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
MOTOHIRO, Terushige2
TOMITA, Kôji3
Issue Date: Aug-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 7
Issue: 2
Start Page: 165
End Page: 171
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22962
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