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サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第3報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす水素イオン濃度の影響について
Title: | サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第3報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす水素イオン濃度の影響について |
Other Titles: | Studies in the Bacteriological Chemistry of Shark Muscle Spoilage:Ⅲ. On the effects of pH upon the abilities of the ureasplitting bacteria isolated from spoiling shark muscle |
Authors: | 木村, 喬久1 Browse this author |
Authors(alt): | KIMURA, Takahisa1 |
Issue Date: | Aug-1957 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 8 |
Issue: | 2 |
Start Page: | 158 |
End Page: | 162 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/22998 |
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