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北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第9卷 第2号 >

水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究-Ⅵ:イカ筋肉中の核酸系化合物の変化に及ぼす貯蔵温度の影響

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9(2)_P121-126.pdf288.59 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23036

Title: 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究-Ⅵ:イカ筋肉中の核酸系化合物の変化に及ぼす貯蔵温度の影響
Other Titles: Studies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals Ⅵ.:Effects of storing temperature upon the content of muscular nucleotides of squid.
Authors: 斎藤, 恒行1 Browse this author
新井, 健一2 Browse this author
田中, ツネ3 Browse this author
Authors(alt): SAITO, Tsuneyuki1
ARAI, Kenichi2
TANAKA, Tsune3
Issue Date: Aug-1958
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 2
Start Page: 121
End Page: 126
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23036
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