HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第9卷 第2号 >

イカ完全利用に関する研究:第17報 イカ罐詰におけるフラット・サワーについて

Files in This Item:
9(2)_P138-144.pdf339.38 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23038

Title: イカ完全利用に関する研究:第17報 イカ罐詰におけるフラット・サワーについて
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅦ. On the “flat sour” of canned squid meat
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
長沢, 善雄2 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
NAGASAWA, Yoshio2
Issue Date: Aug-1958
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 2
Start Page: 138
End Page: 144
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23038
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第9卷 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University