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第9卷 第3号 >

ミズタコ肝臓の脂質:第1報 アセトン可溶性脂肪物質の脂肪酸組成

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23043

Title: ミズタコ肝臓の脂質:第1報 アセトン可溶性脂肪物質の脂肪酸組成
Other Titles: Lipids from the Liver of Octopus dofleini:Ⅰ. Composition of fatty acids of acetone-soluble lipid
Authors: 羽田野, 六男1 Browse this author
Authors(alt): HATANO, Mutsuo1
Issue Date: Nov-1958
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 3
Start Page: 207
End Page: 214
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23043
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