HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第9卷 第3号 : [7]

検索結果表示: 1 - 7 / 7
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinKOTO, Hideto; FUJII, TakejiSTRUCTURE OF THE WATERS IN THE BERING SEA AND THE ALEUTIAN REGION-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第1報 函館産カレイ類-その商品学的研究-Quality of Flatfish from Hakodate:1. Flatfish from Hakodate -from the viewpoint of study of merchandise, not from the biology-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第2報 函館産カレイ類の品質-その順位の決定-Quality of Flatfish from Hakodate:2. Evaluation of the quality北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletin羽田野, 六男ミズタコ肝臓の脂質:第1報 アセトン可溶性脂肪物質の脂肪酸組成Lipids from the Liver of Octopus dofleini:Ⅰ. Composition of fatty acids of acetone-soluble lipid北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletin羽田野, 六男ミズタコ肝臓の脂質:第2報 アセトン可溶性脂肪物質の低級脂肪酸についてLipids from the Liver of Octopus dofleini:Ⅱ. On the lower fatty acids of acetone-soluble lipid北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletin柴田, 猛水産動物筋肉の酵素化学的研究:第1報 鯉筋肉アルドラーゼの性質についてEnzymatic Studies on the Muscle of Aquatic Animals:1. On the properties of carp muscle aldolase北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
bulletinTANIKAWA, Eiichi; WAKASA, Tetsuro; NAGASAWA, YoshioSTUDIES ON THE MUSCLE MEAT OF PARALITHODES CAMTSCHATICA (TIL.)-(Ⅰ)-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1958年11月
検索結果表示: 1 - 7 / 7

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学