Hokkaido University | Library | HUSCAP | Advanced Search |
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 7 of 7
Showing results 1 to 7 of 7
|
Recent SubmissionsTANIKAWA, Eiichi... [et al.] (1958) STUDIES ON THE MUSCLE MEAT OF PARALITHODES CAMTSCHATICA (TIL.)-(Ⅰ). 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 227-257 柴田, 猛 (1958) 水産動物筋肉の酵素化学的研究:第1報 鯉筋肉アルドラーゼの性質について. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 218-226 羽田野, 六男 (1958) ミズタコ肝臓の脂質:第2報 アセトン可溶性脂肪物質の低級脂肪酸について. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 215-217 羽田野, 六男 (1958) ミズタコ肝臓の脂質:第1報 アセトン可溶性脂肪物質の脂肪酸組成. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 207-214 大石, 圭一 (1958) 函館産カレイ類の品質:第2報 函館産カレイ類の品質-その順位の決定-. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 186-206 大石, 圭一 (1958) 函館産カレイ類の品質:第1報 函館産カレイ類-その商品学的研究-. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 171-185 KOTO, Hideto... [et al.] (1958) STRUCTURE OF THE WATERS IN THE BERING SEA AND THE ALEUTIAN REGION. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(3): 149-170
RSS Feeds |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|