HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第9卷 第4号 >

昆布の品質:第2報 マコンブの品質に対する検討

Files in This Item:
9(4)_P299-305.pdf364.48 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23050

Title: 昆布の品質:第2報 マコンブの品質に対する検討
Other Titles: Quality of Edible Seaweeds belonging to the Laminariaceae:2. Studies on the quality of Laminaria japonica.
Authors: 村田, 喜一1 Browse this author
大石, 圭一2 Browse this author
田村, 祐子3 Browse this author
金井, 英治4 Browse this author
和田, 幸子5 Browse this author
柴田, 一郎6 Browse this author
木村, 喬久7 Browse this author
Authors(alt): MURATA, Kiichi1
ŌISHI, Keiichi2
TAMURA, Yūko3
KANAI, Eiji4
WADA, Yukiko5
SHIBATA, Ichirō6
KIMURA, Takahisa7
Issue Date: Feb-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 4
Start Page: 299
End Page: 305
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23050
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第9卷 第4号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University