HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第9卷 第4号 : [7]

検索結果表示: 1 - 7 / 7
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinKAROHJI, KoheiREPORT FROM THE “OSHORO MARU” ON OCEANOGRAPHIC AND BIOLOGICAL INVESTIGATIONS IN THE BERING SEA AND NORTHERN NORTH PACIFIC IN THE SUMMER OF 1955:Ⅳ. Diatom Associations as Observed by Underway Samplings-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletin前田, 辰昭北太平洋におけるサケマス漁場の研究(主として46°N以南海域)Study on the Salmon Fishing Grounds in the North Pacific Ocean北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletin大石, 圭一; 田村, 祐子; 佐坂, 欣二; 村田, 喜一昆布の品質:第1報 昆布の品質判定Quality of Edible Seaweeds belonging to the Laminariaceae:1. Evaluation of the quality北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletin村田, 喜一; 大石, 圭一; 田村, 祐子; 金井, 英治; 和田, 幸子; 柴田, 一郎; 木村, 喬久昆布の品質:第2報 マコンブの品質に対する検討Quality of Edible Seaweeds belonging to the Laminariaceae:2. Studies on the quality of Laminaria japonica.北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletin小黒, 美樹アルギン酸の分解に関する研究(予報)Studies on the Decomposition of Alginic Acid (Preliminary Report)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletin元広, 輝重; 福島, 誠吾; 谷川, 英一イカ完全利用に関する研究:第18報 塩乾しスルメの製造についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅧ. On the manufacture of salted dried squid meat北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
bulletinSASA, ShigeoCHEMICAL STUDIES ON HERRING MEAT (2):Ⅷ. CHEMICAL COMPOSITION OF THE PROTEIN OF HERRING MEAT-北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年 2月
検索結果表示: 1 - 7 / 7

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学