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Recent SubmissionsSASA, Shigeo (1959) CHEMICAL STUDIES ON HERRING MEAT (2):Ⅷ. CHEMICAL COMPOSITION OF THE PROTEIN OF HERRING MEAT. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 329-364 元広, 輝重... [et al.] (1959) イカ完全利用に関する研究:第18報 塩乾しスルメの製造について. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 311-328 小黒, 美樹 (1959) アルギン酸の分解に関する研究(予報). 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 306-310 村田, 喜一... [et al.] (1959) 昆布の品質:第2報 マコンブの品質に対する検討. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 299-305 大石, 圭一... [et al.] (1959) 昆布の品質:第1報 昆布の品質判定. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 283-298 前田, 辰昭 (1959) 北太平洋におけるサケマス漁場の研究(主として46°N以南海域). 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 268-282 KAROHJI, Kohei (1959) REPORT FROM THE “OSHORO MARU” ON OCEANOGRAPHIC AND BIOLOGICAL INVESTIGATIONS IN THE BERING SEA AND NORTHERN NORTH PACIFIC IN THE SUMMER OF 1955:Ⅳ. Diatom Associations as Observed by Underway Samplings. 北海道大學水産學部研究彙報, 9(4): 259-267
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