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イカ完全利用に関する研究:第18報 塩乾しスルメの製造について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23052

Title: イカ完全利用に関する研究:第18報 塩乾しスルメの製造について
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅧ. On the manufacture of salted dried squid meat
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
福島, 誠吾2 Browse this author
谷川, 英一3 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
FUKUSHIMA, Seigo2
TANIKAWA, Eiichi3
Issue Date: Feb-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 9
Issue: 4
Start Page: 311
End Page: 328
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23052
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