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第10卷 第1号 >

函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 1 品質と生態及び形態との関係

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23059

Title: 函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 1 品質と生態及び形態との関係
Other Titles: Quality of Flatfish from Hakodate.:Part 3. The factors deciding the quality. 1. Relations between the quality and features, ecological and morphological.
Authors: 大石, 圭一1 Browse this author
Authors(alt): ŌISHI, Keiichi1
Issue Date: May-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 10
Issue: 1
Start Page: 57
End Page: 67
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23059
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