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第10卷 第1号 >

イカ食中毒の生化学的研究:第3報 イカ肉アミン類の人血清アセチルコリン・エステラーゼに及ぼす影響

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10(1)_P77-81.pdf255.85 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23062

Title: イカ食中毒の生化学的研究:第3報 イカ肉アミン類の人血清アセチルコリン・エステラーゼに及ぼす影響
Other Titles: Biochemical Studies on Squid Meat Food Poisoning:Ⅲ. The effect of amines of squid meat on the activity of human serum acetylcholinesterase
Authors: 村田, 喜一1 Browse this author
飯田, 優2 Browse this author
Authors(alt): MURATA, Kiichi1
IIDA, Atsushi2
Issue Date: May-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 10
Issue: 1
Start Page: 77
End Page: 81
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23062
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