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第10卷 第2号 >

イカ食中毒の生化学的研究:第4報 イカ肉並びに牛、豚等の獣肉のアミン類が人血清アセチルコリンヱステラーゼに及ぼす阻害作用

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10(2)_P167-172.pdf233.6 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23071

Title: イカ食中毒の生化学的研究:第4報 イカ肉並びに牛、豚等の獣肉のアミン類が人血清アセチルコリンヱステラーゼに及ぼす阻害作用
Other Titles: Biochemical Studies on Squid Meat Food Poisoning:Ⅳ. The inhibition of human serum acetylcholinesterase by the amines of squid meat, beef and hog-flesh
Authors: 村田, 喜一1 Browse this author
飯田, 優2 Browse this author
Authors(alt): MURATA, Kiichi1
IIDA, Atsushi2
Issue Date: Aug-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 10
Issue: 2
Start Page: 167
End Page: 172
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23071
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