HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第14巻 第4号 >

水産物の凍結真空乾燥:第3報 鮭・鱒について

Files in This Item:
14(4)_P209-213.pdf461.01 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23193

Title: 水産物の凍結真空乾燥:第3報 鮭・鱒について
Other Titles: Freeze Vacuum Drying of Marine Products:Ⅲ. Test on salmon meat
Authors: 小林, 喜一郎1 Browse this author
五十嵐, 脩蔵2 Browse this author
Authors(alt): KOBAYASHI, Kiichiro1
IGARASHI, Shûzô2
Issue Date: Feb-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 14
Issue: 4
Start Page: 209
End Page: 213
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23193
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第14巻 第4号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University