Hokkaido University | Library | HUSCAP | Advanced Search |
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 7 of 7
Showing results 1 to 7 of 7
|
Recent Submissions吉村, 克二... [et al.] (1964) サケ幽門垂蛋白分解酵素の研究:第1報 部分的精製とその性質. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 262-269 谷川, 英一... [et al.] (1964) イカ完全利用に関する研究(第20報):イカ燻製の製造について(2). 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 243-261 座間, 宏一... [et al.] (1964) サケ・マス類の脂質:第7報 マス肝臓ケファリン. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 236-242 黒木, 敏郎... [et al.] (1964) 集魚用螢光管色灯の研究(第Ⅱ報):海中の色光分布と集魚群態について. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 215-235 小林, 喜一郎... [et al.] (1964) 水産物の凍結真空乾燥:第3報 鮭・鱒について. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 209-213 YAMADA, Juro (1964) ON THE FEATURE OF SCALES DEVELOPED IN THE REGENERATED SKIN OF THE GOLDFISH, WITH SPECIAL REFERENCE TO THE FORMATION OF THEIR CONCENTRIC RIDGES. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 199-207 SHIRAI, Kaoru (1964) HISTOLOGICAL STUDY ON THE OVIPOSITOR OF THE ROSE BITTERLING, RHODEUS OCELLATUS. 北海道大學水産學部研究彙報, 14(4): 193-197
RSS Feeds |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|