HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第14巻 第4号 : [7]

検索結果表示: 1 - 7 / 7
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinSHIRAI, KaoruHISTOLOGICAL STUDY ON THE OVIPOSITOR OF THE ROSE BITTERLING, RHODEUS OCELLATUSバラタナゴの産卵管の組織学的研究北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletinYAMADA, JuroON THE FEATURE OF SCALES DEVELOPED IN THE REGENERATED SKIN OF THE GOLDFISH, WITH SPECIAL REFERENCE TO THE FORMATION OF THEIR CONCENTRIC RIDGESキンギョの再生皮膚中に生じた鱗の形態特にその隆起線の形成について北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletin小林, 喜一郎; 五十嵐, 脩蔵水産物の凍結真空乾燥:第3報 鮭・鱒についてFreeze Vacuum Drying of Marine Products:Ⅲ. Test on salmon meat北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletin黒木, 敏郎; 中山, 博; 上之, 清尚集魚用螢光管色灯の研究(第Ⅱ報):海中の色光分布と集魚群態についてStudies on the Fluorescent Color-lamp for Attracting of Fish (Ⅱ):Under-water distribution of color light density and the fish-schools aggregated北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletin座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚サケ・マス類の脂質:第7報 マス肝臓ケファリンLipids of Salmonoid Fishes:Ⅶ. Cephalin from liver of salmon, Oncorhynchus masou北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletin谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究(第20報):イカ燻製の製造について(2)Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus) (ⅩⅩ):Manufacture of smoked squid meat (2)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
bulletin吉村, 克二; 柴田, 猛; 牛山, 寛サケ幽門垂蛋白分解酵素の研究:第1報 部分的精製とその性質Studies on Proteolytic Enzymes of Salmon Pyloric Caeca:Ⅰ. Partial purification and some properties北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 2月
検索結果表示: 1 - 7 / 7

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学