HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第14巻 第4号 >

サケ幽門垂蛋白分解酵素の研究:第1報 部分的精製とその性質

Files in This Item:
14(4)_P262-269.pdf368.29 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23197

Title: サケ幽門垂蛋白分解酵素の研究:第1報 部分的精製とその性質
Other Titles: Studies on Proteolytic Enzymes of Salmon Pyloric Caeca:Ⅰ. Partial purification and some properties
Authors: 吉村, 克二1 Browse this author
柴田, 猛2 Browse this author
牛山, 寛3 Browse this author
Authors(alt): YOSHIMURA, Katsuji1
SHIBATA, Takeshi2
USHIYAMA, Hiroshi3
Issue Date: Feb-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 14
Issue: 4
Start Page: 262
End Page: 269
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23197
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第14巻 第4号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University