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イカ完全利用に関する研究(第20報):イカ燻製の製造について(2)

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14(4)_P243-261.pdf1.07 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23196

Title: イカ完全利用に関する研究(第20報):イカ燻製の製造について(2)
Other Titles: Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus) (ⅩⅩ):Manufacture of smoked squid meat (2)
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
元広, 輝重3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Motohiro, Terushige3
Issue Date: Feb-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 14
Issue: 4
Start Page: 243
End Page: 261
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23196
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