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第15巻 第2号 >

イカ完全利用に関する研究:(第22報) イカ燻製の製造について(4) イカ燻製包装品の加熱殺菌について

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15(2)_P128-132.pdf244.6 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23224

Title: イカ完全利用に関する研究:(第22報) イカ燻製の製造について(4) イカ燻製包装品の加熱殺菌について
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅡ. Manufacture of smoked squid meat-(4) Heat sterilization of smoked squid meat
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
元広, 輝重3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Motohiro, Terushige3
Issue Date: Sep-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 15
Issue: 2
Start Page: 128
End Page: 132
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23224
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