HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第15巻 第2号 : [11]

検索結果表示: 1 - 11 / 11
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinTOKIDA, Jun; KOMATSU, Saburo; KANEKO, TakashiSTUDIES ON THE REPRODUCTIVE ORGANS OF RED ALGAE:Ⅳ. On Dumontia simplex COTTON紅藻類の繁殖器官に関する研究-Ⅳ北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletinSAITO, YuzuruCONTRIBUTIONS TO THE MORPHOLOGY OF THE GENUS LAURENCIA OF JAPAN. Ⅰ日本産紅藻ソゾ属の形態学的研究-Ⅰ北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletinKOBAYASHI, Kiyu; OMI, HarumiRECORD OF THE FISHES COLLECTED AT NOUMEA, NEW CALEDONIA BY THE “HOKUSEI MARU”北星丸採集に依るニューカレドニア・ヌメアの魚類北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin増田, 紀義; 中根, 重勝; 斎藤, 昭二; 藤井, 武治オーストラリヤ北西岸のトロール漁場についてSurvey of Trawl Grounds off the North-West Coast of Australia with Special Reference to Hydrographical Conditions on the Grounds北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin佐藤, 照夫; 三島, 清吉; 島崎, 健二; 山本, 昭一サンゴ海に於ける鮪延繩漁場の海況と漁況On the Oceanographical Condition and the Distribution of Tuna Fish in the Coral Sea in December 1962北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin飯田, 優; 大石, 圭一; 村田, 喜一水産動物筋肉の生化学的研究:第3報 褐変ホタテ貝柱より分離した一着色物質についてBiochemical Studies on Muscle of Sea Animals:Ⅲ. On a compound isolated from discolored Hotate-kaibashira, dried adductor muscle of scallop (Pecten yessoensis)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin大石, 圭一; 田村, 祐子; 奥村, 彩子魚肉の嗜好に関する研究:第2報 函館のある人々Likes and Dislikes of Fish Meat:Part 2. By some Japanese in Hakodate北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin大石, 圭一; 奥村, 彩子魚肉の嗜好に関する研究:第3報 日米人の比較Likes and Dislikes of Fish Meat:Part 3. Comparison between Japanese and Americans北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:(第22報) イカ燻製の製造について(4) イカ燻製包装品の加熱殺菌についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅡ. Manufacture of smoked squid meat-(4) Heat sterilization of smoked squid meat北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔魚貝類の鮮度保持に関する研究:第1報 ニトロフラゾーン含有氷によるサバ,スケソウタラの保蔵についてStudies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅰ. Storage of mackerel and Alaska pollack in ice containing nitrofurazone北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
bulletin羽田野, 六男; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 坂井, 稔; 五十嵐, 久尚ナガズカ卵巣の毒性物質:第1報 毒性物質の抽出とその化学的性質Toxic Substance of the Roe of Northern Blenny:Ⅰ. On the extraction of toxic substance and its chemical properties北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1964年 9月
検索結果表示: 1 - 11 / 11

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学