HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第15巻 第2号 >

魚貝類の鮮度保持に関する研究:第1報 ニトロフラゾーン含有氷によるサバ,スケソウタラの保蔵について

Files in This Item:
15(2)_P133-137.pdf277.6 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23225

Title: 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第1報 ニトロフラゾーン含有氷によるサバ,スケソウタラの保蔵について
Other Titles: Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅰ. Storage of mackerel and Alaska pollack in ice containing nitrofurazone
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
秋場, 稔3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Motohiro, Terushige2
Akiba, Minoru3
Issue Date: Sep-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 15
Issue: 2
Start Page: 133
End Page: 137
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23225
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第15巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University