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イカ完全利用に関する研究(第25報):イカ珍味品製造におけるソルビン酸の適正使用法について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23252

Title: イカ完全利用に関する研究(第25報):イカ珍味品製造におけるソルビン酸の適正使用法について
Other Titles: Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅤ. A direction for use of sorbic acid to seasoned squid meat
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
秋場, 稔3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Motohiro, Terushige2
Akiba, Minoru3
Issue Date: Aug-1965
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 16
Issue: 2
Start Page: 120
End Page: 136
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23252
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