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第16巻 第3号 >

水産動物筋肉の酵素化学的研究:5.軟体類リンゴ酸酵素(malic enzyme)の精製とその性質

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23257

Title: 水産動物筋肉の酵素化学的研究:5.軟体類リンゴ酸酵素(malic enzyme)の精製とその性質
Other Titles: Enzymatic Studies on the Muscle of Aquatic Animals:5. Purification and properties of malic enzyme from moluscan muscle
Authors: 柴田, 猛1 Browse this author
北原, 直2 Browse this author
吉村, 克二3 Browse this author
Authors(alt): SHIBATA, Takeshi1
KITAHARA, Tadashi2
YOSHIMURA, Katsuji3
Issue Date: Nov-1965
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 16
Issue: 3
Start Page: 171
End Page: 182
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23257
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