HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第16巻 第3号 : [7]

検索結果表示: 1 - 7 / 7
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinTAKANO, KazunoriORIGIN OF THE OOCYTES IN THE ADULT GUPPY, LEBISTES RETICULATUSグッピーLebistes reticulatusの成魚における卵母細胞の起源北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin上野, 元一; 三島, 清吉; 山本, 昭一流網々地材料による魚群の選択性についてDifference in Selectivity of Salmon Gill Net according to the Materials of the Net Threads北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin藤井, 武治; 増田, 紀義; 西山, 恒夫サケマス初漁期にアッツ島南西方に発達する漁場の水理条件ならびに魚群についてSalmon Population and Hydrography on the High Sea Fishing Grounds Developed in the Southwest on the Attu Islands in the North Pacific, during the Early Period of the Fishing Season北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin小林, 喜一郎; 五十嵐, 脩蔵水産物の凍結真空乾燥:第5報 貝について(Ⅰ)Freeze Vacuum Drying of Marine Products:Ⅴ. Test on shellfish (Ⅰ)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin柴田, 猛; 北原, 直; 吉村, 克二水産動物筋肉の酵素化学的研究:5.軟体類リンゴ酸酵素(malic enzyme)の精製とその性質Enzymatic Studies on the Muscle of Aquatic Animals:5. Purification and properties of malic enzyme from moluscan muscle北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin牛山, 寛; 藤盛, 健; 柴田, 猛; 吉村, 克二サケ幽門垂炭水化物分解酵素の研究Studies on Carbohydrases in the Pyloric Caeca of the Salmon, Oncorhynchus keta北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
bulletin谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔吹雪タラ表面に発生する白色粉末についてThe Formation of White Powder on Seasoned-Dried Cod (“Fubuki-tara”)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1965年11月
検索結果表示: 1 - 7 / 7

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学