Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第17巻 第3号 >
エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成
Title: | エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成 |
Other Titles: | Amino Acid Composition of Three Species of Sea-Snails, Neptunea poycostata, Buccinum verkruzeni, and Fusitriton oregonesis |
Authors: | 奥村, 彩子1 Browse this author | 村田, 喜一2 Browse this author | 高木, 光造3 Browse this author | 大石, 圭一4 Browse this author |
Authors(alt): | OKUMURA, Ayako1 | MURATA, Kiichi2 | TAKAGI, Mitsuzō3 | OISHI, Keiichi4 |
Issue Date: | Nov-1966 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 17 |
Issue: | 3 |
Start Page: | 147 |
End Page: | 151 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/23283 |
Appears in Collections: | 北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第17巻 第3号
|
|