HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第17巻 第3号 >

エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成

Files in This Item:
17(3)_P147-151.pdf215.76 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23283

Title: エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成
Other Titles: Amino Acid Composition of Three Species of Sea-Snails, Neptunea poycostata, Buccinum verkruzeni, and Fusitriton oregonesis
Authors: 奥村, 彩子1 Browse this author
村田, 喜一2 Browse this author
高木, 光造3 Browse this author
大石, 圭一4 Browse this author
Authors(alt): OKUMURA, Ayako1
MURATA, Kiichi2
TAKAGI, Mitsuzō3
OISHI, Keiichi4
Issue Date: Nov-1966
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 17
Issue: 3
Start Page: 147
End Page: 151
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23283
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第17巻 第3号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University