HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第17巻 第3号 : [5]

検索結果表示: 1 - 5 / 5
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletin高間, 浩蔵; 座間, 宏一; 五十嵐, 久尚スケトウダラ筋肉の脂質Lipids of Alaska pollack (Theragra chalcogramma)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1966年11月
bulletin西田, 清義; 新井, 健一; 斉藤, 恒行水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究 ⅩⅧ:エゾアワビ筋肉中の酸可溶核酸成分についてStudies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals ⅩⅧ:Acid-soluble nucleotides in the muscle of abalone北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1966年11月
bulletin奥村, 彩子; 村田, 喜一; 高木, 光造; 大石, 圭一エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成Amino Acid Composition of Three Species of Sea-Snails, Neptunea poycostata, Buccinum verkruzeni, and Fusitriton oregonesis北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1966年11月
bulletin秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一魚類燻製品製造に関する研究:第2報 魚類塩蔵中の食塩浸透に及ぼす荷重の効果Studies on Smoked Fish Products-Ⅱ:The effect of pressure by weights on the penetration of sodium chloride into fish muscle during salting北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1966年11月
bulletin秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一魚類燻製品製造に関する研究:第3報 冷燻ニシンの製造(2)Studies on Smoked Fish Products-Ⅲ:Manufacture of smoked herring (2)北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1966年11月
検索結果表示: 1 - 5 / 5

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学