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一般水産加工食品における真菌類に関する研究:第1報 一般水産加工食品における酵母の分布

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23300

Title: 一般水産加工食品における真菌類に関する研究:第1報 一般水産加工食品における酵母の分布
Other Titles: Studies on the True Fungi in Processed Sea Foods:Ⅰ. Yeasts in processed sea foods
Authors: 信濃, 晴雄1 Browse this author
坂井, 稔2 Browse this author
Authors(alt): SHINANO, Haruo1
SAKAI, Minoru2
Issue Date: May-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 1
Start Page: 37
End Page: 50
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23300
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