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第18巻 第1号 >

魚貝類の鮮度保持に関する研究:第3報 各種薬品氷によるサンマの保蔵と味淋干製品の品質

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18(1)_P51-58.pdf262.66 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23301

Title: 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第3報 各種薬品氷によるサンマの保蔵と味淋干製品の品質
Other Titles: Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅲ. Icing with furylframide and chlortetracycline for preserving Saury intended for processing as a seasoned dried product, “Mirinboshi”.
Authors: 秋場, 稔1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
猪上, 徳雄3 Browse this author
木村, 昇4 Browse this author
Authors(alt): Akiba, Minoru1
Motohiro, Terushige2
Inoue, Tokuo3
Kimura, Noboru4
Issue Date: May-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 1
Start Page: 51
End Page: 58
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23301
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